4 Temmuz 2015 Cumartesi

Blogger Resimlerin Sol Üstüne Pinterest Pin it Butonu Ekleme Eklentisi


  Bir blog yazarı için en önemli şeylerden birisi de şüphesiz ki  sosyal imlemedir bu sosyal imleme için blogunuza yapabileceğiniz en önemli şeylerin başında sosyal paylaşım siteleri için paylaş butonları barındırmaktır. Sosyal imleme blogunuzdaki içeriklerinizin kaliteli sosyal internet sayfalarında paylaşılması ve daha çok ziyaretçinizin olması demektir ve bu imlemeler yayınınızın, sayfanızın indeks hızını arttıracağı gibi ziyaretçi sayınızı da arttıracaktır.

  Bugünkü yazımda sizlere hem blogunuzun sosyal imlenmesinde hem de eğer bir Pinterest kullanıcısı iseniz ve blogunuzdaki resimleri Pinterest'ta paylaşmak istediğinizde tekrardan Pinterest'a yüklemenize gerek kalmamasında size katkı sağlayacak bir eklentiyi paylaşacağım. Bu eklentiye gerek yoktur diye düşünebilirsiniz çünkü blogunuzda yazılarınızın altında varsayılan paylaşım butonları bölümünde Pinterest'ta Paylaş diye bir buton bulunmaktadır ancak bu buton hem okuyucularınız tarafından cazip gelmeyecektir hem yazınız içerisinde bir çok resme yer veriyorsanız bu butona bastığınızda yalnızca yazı içerisindeki herhangi bir resmi paylaşabiliyorsunuz ve bunlardan dolayı bu eklenti gerekli bir eklentidir aslında.

  Bu eklentiyi blogunuza eklediğinizde resimlerinizin sol üstünde Pin it butonu belirecektir şuan blogumda olduğu ve de alttaki resimde olduğu gibi. Yazımın devamında eğer sizlerde blogunuza bu eklentiyi eklemek isterseniz nasıl yapabileceğinizi bulacaksınız.

Blogunuzdaki resimlere geldiğinizde sol üstteki gibi bu Pin it butonu belirecektir.