9 Ağustos 2015 Pazar

Blogger Etiketlerin Başına Küçük Resim, İkon Ekleme

Bu yazımda çok basit ve hoş bir düzenlemeyi paylaşacağım sizlerle. Blogger'ın Etiketler başlıklı gadgetinde gösterilen etiketlerin başına, hemen önüne küçük resim veya ikon tipinde hoşunuza giden bir görsel eklemeyi anlatacağım yandaki ekran görüntüsünde ve şuanda blogumun sağ sidebarında, kenar çubuğunda olduğu gibi. Bir de eğer sizlerde yandaki resimde ve şuanda blogumda olduğu gibi etiketleri, kategorileri yan yana iki sütunda sıralamak isterseniz Blogger Kategorileri, Etiketleri Yan Yana Gösterme başlıklı yazımı ziyaret ediniz.

Blogger Kategorileri, Etiketleri Yan Yana Gösterme

Bu yazımda içeriklerinizi kategorilendirmek maksadıyla girmiş olduğunuz yazı etiketlerini gösteren Etiketler başlıklı Blogger'ın gadgetini şablona ekleme yaparak gösterdiği etiketleri yan yana iki sütunda(isteğinize ve sidebarınızın genişliğine göre üç dört sütunda olabilir) göstermesini sağlayacağız. Bu yazımdaki eklemeyi yapmadan önce standartta tek sütunda gösterecektir yazı etiketlerini yandaki blogumdan aldığım ekran görüntüsündeki olduğu gibi ve bu durum özellikle blogunda çok fazla eklenti kullananlarda etiketlerin fazla yer kaplaması anlamına geliyor. Bu yazım ile hem çok etiketi olanların yaşadığı bu sıkıntıya hem de sidebarı geniş olup tek sütun gösterilen etiketlerin blogunda kötü bir görüntü oluşturduğunu düşünenlere bir yardımda bulunmayı amaçlıyorum.



Yazımın devamında sizlerinde nasıl blogunda yukarıdaki ekran alıntısında olduğu gibi olan Etiketler gadgeti düzenleyerek yandaki hale getirebileceğinizi anlatıyorum.