6 Haziran 2015 Cumartesi

Blogger Bloguna Türk Bayrağı Ekleme


   İlk blogumu açtığımda blogumun en üstünde Türk Bayrağı olmasını istemiştim ve yapmak için çok uğraştım en sonunda bir sitede bu tip bir en üste resim koyma kodu buldum ve sizlerin kullanımı için biraz özelleştirip size Türk Bayrağı kodunu sunmak istiyorum. Bu eklentinin kodundaki farklı renkle belirttiğim resim linkini değiştirerek ihtiyacınıza veya zevkinize göre başka bir şekle sokabilirsiniz.

   Eklentiyi blogunuza eklediğinizde blogumun sol üstündeki gibi olacaktır olur da silersem yandaki resim ile yetinin :)


  Sizlerde blogunuza eklemek istiyorsanız yazımın devamını okuyun...




Blogger Bloguna Türk Bayrağı Eklentisini Nasıl Eklersin?


    Bu eklentiyi blogunuza ekleyebilmek için Yerleşimden Gadget Ekleye tıklamalısınız  ve ardından HTML/JavaScript'i seçmelisiniz. Açılan pencereye alttaki kodları yapıştırın.

kod:
<türk blog yardımcısı türk bayrağı eklentisi kod başlangıcı><!doctype html><style type="text/css">div.fixed-position{_position:absolute;}div.fixed-s-e{_bottom:auto;_top:expression(ie6=(document.documentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+"px") );}</style><div class="sisliulke turk_bayragi" style="width:135px;height:135px;background-image:url(http://www.indir.com/logo/128/29-ekim-ozel-seffaf-turk-bayraklari.png)"> <a target="_blank" onfocus="this.blur();" href="http://turkblogyardimcisi.blogspot.com/2015/06/blogger-bloguna-turk-bayragi-ekleme-eklenti-bayrak.html" class="kdrs" style="margin:0px;padding:0px;border:none;text-decoration:none;display:block;width:90px;height:18px;background:transparent url(http://wrestlingsuperstore.com/themes/default-2/images/buttons/cart_btn_view.gif) ;opacity:0.45;filter:alpha(opacity=45);position:absolute;top:0px;left:-86px;"></a> <style>.kdrs:hover{left:0px !important;opacity:0.70 !important;filter:alpha(opacity=70) !important;}</style><style type="text/css">div.sisliulke{position:fixed;z-index:3000;}div.turk_bayragi{top:0px;left:0px;}</style></div></!doctype></türk>

Kodun Düzenlemeleri


       Kırmızı ile yazılı olan Türk Bayrağının linkidir ve bu link yerine zevkinize göre bir resmin linkini koyabilirsiniz



   Kolay gelsin, iyi bloglar!
author

Yazar Hakkında

Merhaba ben Onur Gücer, hobi olarak uzun zamandır blog yazmaktayım ve bu blogda sizlere deneyimlerimi paylaşıyorum.. İyi günler, iyi bloglar.. (:

2 yorum:

  1. Gerçekten faydalı olmuş bloguma ekledim teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler uzun uğraşlar sonucunda buradan faydalandım

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Dediklerinizde kimseye kırıcı olmayınız.
2. Lütfen konu dışı şeyleri iletişim sayfamızdan yazmaya çalışınız.
3. Sorularınıza en kısa sürede cevap verilmeye çalışılacaktır.